Uw mobiliteitspartner

“Heremans” is sinds 1990 een vertrouwde naam inzake mobiliteit voor bedrijven in de regio Groot-Bijgaarden – Ternat – Asse. In tussentijd is de garage uitgegroeid tot een regelrecht dienstencentrum voor ondernemingen in de Brusselse westrand, onder andere dankzij zijn vlotte bereikbaarheid en centrale ligging in de drukke Brusselse periferie. U kan bij Heremans te Groot Bijgaarden terecht voor alles wat Volkswagen en bijhorende service aanbelangt.

Daarenboven speelt Heremans duidelijk in op de fleetmarkt. De concessie heeft heel wat troeven in huis, zoals de persoonlijke aanpak van elke klant en elke auto. Heremans werkt ook samen met alle leasingmaatschappijen en zorgt voor een strikte technische en administratieve opvolging van uw bedrijfswagen, alsook een directe afhandeling met maatschappij. Dit gebeurt door een gemotiveerde ploeg medewerkers die overloopt van goodwill en aan alle aspecten de grootste zorg besteedt.

Maar Heremans heeft nog meer in petto om uw vloot te verzorgen. Zo beschikt de concessiehouder over een heus bandenhotel en zorgt het systeem van vaste wisseldagen ervoor dat uw bandenwissels vlekkeloos verlopen. Een uitgebreid vervang- en huurwagenpark zorgt er dan weer voor dat u op mobiliteitsvlak nooit in de problemen geraakt. Daarnaast is de concessiehouder ook verdeler van elektrische wagens en plug-in hybrides. Het hoeft dan ook geen betoog dat Heremans met de technologie achter deze alternatieve aandrijvingen en u perfect kan adviseren in deze nieuwe trend op de fleetmarkt.

En ook de omkadering is bij de concessiehouder dik in orde: een business corner met Wi-Fi, warme en koude dranken zodat u rustig kan werken, een leesruimte, een kinderhoek, quick service,… bij Heremans krijgt u steeds het beste. Bovendien kan u voor koetswerkherstellingen van uw totale wagenpark terecht in onze multi-merken carrosserieafdeling, gelegen in de Industriezone Maalbeek te Groot-Bijgaarden.

Stephane Anckaert met gelukkige klant

Ontvang de Heremans nieuwsbrief