Ons Fleet departement bij Heremans, dat is een full-service team dat voor u klaarstaat, met de best mogelijke formule voor uw belangrijkste behoeften (registratiebelasting, wegenbelasting, afschrijvingen, onderhouds- en reparatiekosten, brandstof, ...).

Waarom met ons samenwerken?
Kies uit een breed scala van modellen, waaronder exclusieve Business Edition versies, met een uitrusting die helemaal aan de noden van u of uw chauffeurs beantwoordt.

Stephane anckaert fleet verantwoordelijke Heremans

Het Heremans Fleet team blijft beschikbaar.

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij volgen het advies van gezondheidsexperten om mogelijk contact met het virus te minimaliseren. Ons team zal vanop afstand al uw vragen beantwoorden.

Stephane Anckaert
Fleet advisor Group Heremans

Tel: +32 498 12 94 97
Stephane.Anckaert@heremans.be

Contacteer ons

Onze fleetklanten.

Waarom onze merken de beste bedrijfswagens zijn voor u.

Logo fleet klanten
Logo klanten heremans DELL.png

Als werknemer.

Als werknemer hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Uw Voordeel van Alle Aard, bijvoorbeeld. U kunt ook al uw opties vrij kiezen, dus u bent niet beperkt door packs. En uw Volkswagen-bedrijfswagen is bijzonder veilig door rijbijstandssystemen zoals Front Assist, Lane Assist en Vermoeidheidsherkenning. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen.

Ontdek de 15 redenen

Als ondernemer.

U hebt een aantal hele goede redenen om voor onze merken te kiezen. Zo geniet u van een lage totale kost. En van een bijzonder interessant Voordeel van Alle Aard. Bovendien kiest u al uw opties vrij, dus u bent niet beperkt door packs. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen.

Ontdek de 15 redenen

Als fleetmanager.

Als fleetmanager hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Zo bent u zeker van een lage Total Cost of Use. Bovendien krijgt u altijd een aanbieding op maat. En, ook belangrijk, Volkswagen is in het algemeen nummer 1 op de Belgische markt. Het hele Volkswagen-team staat dan ook elke dag tot uw beschikking om die toppositie te behouden. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen.

Ontdek de 15 redenen

Waaraan denken als bedrijf of zelfstandige?
Belastingen en regelgeving:

Info over het voordeel van alle aard.

Het voordeel van alle aard (VAA) vloeit voort uit het privégebruik van een voertuig dat door een onderneming ter beschikking wordt gesteld van een werknemer of van een bedrijfsleider (zaakvoerder, bestuurder, werkend vennoot).

CO2 bijdrage.

Wanneer een werkgever aan een lid van zijn personeel een bedrijfswagen toestaat die gebruikt wordt voor privé doeleinden, dan is een solidariteitsbijdrage van de werkgever vereist. Die bijdrage wordt doorgaans de CO2-bijdrage genoemd en is ten laste van de werkgever.

Fiscale aftrekbaarheid van autokosten.

De autokosten zijn slechts gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar in functie van de CO₂-uitstoot en het type brandstof. Het niet-aftrekbare deel van de autokosten verhoogt de belastbare basis van de werkgever en dus onrechtstreeks ook de belastingen die deze moet betalen.

Belasting op inverkeersstelling (BIV).

De belasting op de inverkeersstelling of BIV wordt aangerekend op het moment van de inschrijving van de wagen. Die BIV is van toepassing op nieuwe en tweedehands voertuigen. De BIV varieert afhankelijk van het gewest (Vlaanderen, Wallonië, Brussel) en in functie van verschillende criteria.

Verkeersbelasting.

Alle eigenaars van een gemotoriseerd voertuig (auto, moto, ...) of van een aanhangwagen die op de openbare weg rijdt, moeten jaarlijks verkeersbelasting betalen. Die belasting is verplicht in de drie landsdelen en treft personenwagens, auto's voor dubbel gebruik (breaks) en minibussen.

BTW-recuperatie op wagens.

Ontdek de nieuwe regels voor de BTW-recuperatie.