100% nieuw. En nog altijd 100% Caddy.

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: voor uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de nieuwe Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de nieuwe Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

CVI Picture Caddy Cargo Heremans

Alles in het vizier

Het scherm van de Digital Cockpit is helder en contrastrijk vormgegeven en heeft een schermdiagonaal van 25,4 cm. De bestuurder kan switchen tussen drie verschillende weergaveconfiguraties. Dat gebeurt via de View-knop in het nieuwe multifunctionele stuurwiel. In de eerste configuratie worden het toerental en de snelheid interactief door ronde instrumenten weergegeven. Centraal op het display is ruimte voor een vrij configureerbaar veld waar bijvoorbeeld de contacten van de smartphone kunnen worden weergegeven. De Digital Cockpit versmelt met het topinfotainmentsysteem in de meest uitgebreide versie tot Innovision Cockpit met tal van andere functies.

CVI_Picture_Caddy_5_Cargo Heremans new toffe wagen startende zelfstandige

Meer ruimte voor alles

Vanbinnen overtuigt de vijfde generatie van de allrounder met nieuwe hightechoplossingen en duidelijk meer plaats. De lange versie, de Caddy Cargo Maxi, biedt naast een 140 mm brede schuifdeur nu bijvoorbeeld plaats voor tot twee europallets. Daarnaast pakt de nieuwe Caddy Cargo uit met plaatstalen openslaande kofferdeuren, een afzonderlijke vergrendeling voor de laadruimte, een elektrische sluithulp voor het dak en de schuifdeuren en veel meer.

CVI_Picture_Caddy_5_Cargo Heremans

Zuinig en comfortabel

De nieuwe Caddy Cargo is naar keuze bestelbaar in een diesel-, benzine- of aardgasversie. Hij is uitgerust met motoren van de nieuwste evolutiegeneratie, die al in 2020 voldoen aan de Euro 6-uitstootnorm van 2021 en standaard voorzien zijn van partikelfilters. Afhankelijk van de aandrijfversie kan het verbruik van de nieuwe Caddy in vergelijking met zijn voorganger tot wel 12 procent lager liggen.

Heeft u vragen of wenst u een offerte? 
Contacteer onze verkopers voor al u vragen. Zij zijn steeds telefonisch, per mail of via videocall beschikbaar. 

Marc Lasser
Marc Lasser Volkswagen Heremans bedrijfsvoertuigen cvi
Maak hier je keuze
Maak uw keuze: