Meer grip op de weg in de winter.

Uit de lessen fysica weet u misschien nog welke krachten aan het werk zijn als het gewicht van uw auto zich verplaatst tegen snelheden tussen de 30 en 120 km/u. En als u weet dat uw banden het enige contactpunt vormen met de weg, begrijpt u dat hun belang niet te onderschatten is. De staat van de banden, de bandenspanning, de toestand van de weg, de weersomstandigheden: elke factor speelt mee. En winterbanden kunnen hierbij het verschil maken.

Maak nu je afspraak

Niets gemakkelijker dan online een afspraak te maken via onze online afspraken module.  U krijgt na het invullen van u gegevens onmiddellijk een bevestigingsmail.

Op zoek naar een winterwielenset?

Volkswagen

Selecteer uw Volkswagen winterwielenset.

Audi

Selecteer uw Audi winterwielenset.

SEAT

Selecteer uw SEAT winterwielenset.

ŠKODA

Selecteer uw ŠKODA winterwielenset.

All-seasonbanden? Is dat niet de eenvoudigste oplossing?

Iedere band heeft zijn karakteristieken: zijn basisstructuur, het contactoppervlak, de samenstelling van het rubber en zijn verhoudingen. Een all-seasonband is het resultaat van compromissen. Dat betekent minder sterke prestaties. Dus voor een optimale veiligheid voor uzelf en wie u liefhebt is het aangeraden voor elk seizoen de aangepaste band te gebruiken.

Bandenhotel in groot-bijgaarden Heremans volkswagen audi seat skoda
Bandenhotel Heremans Volkswagen Skoda Seat

Wat doe ik met mijn zomerbanden?

Behandel ze met zorg! Rijden met zomerbanden in de winter doet ze sneller slijten. Wilt u hun levensduur verlengen, gebruik ze dan alleen in het seizoen waarvoor ze bedoeld zijn: de zomer. Leg ze plat in de winter, zo behouden ze hun vorm. Liefst op een donkere, droge, goed verluchte plaats maar daar hebben wij een andere oplossing voor. Wij beschikken over een bandenhotel. Geen zorgen dus, alleen op tijd je banden komen wisselen, dat is het enigste. 

Nog vragen ?
Contacteer ons via onze klantendienst.