Audi

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 1,4 - 1,7 l/100 km
Gecombineerd stroomverbruik¹: 14,6 - 15,9 kWh/100 km
Gecombineerde CO2-uitstoot¹: 33 - 38 g/km


Sportief en sensationeel. De Audi Q3 Sportback TFSI e². Met een innovatieve plug-in hybride aandrijving die goed is voor een actieradius van 50 kilometer³ in zuiver elektrische modus zonder enige lokale uitstoot. De expressieve bumpers en de coupéachtige daklijn creëren een sportief, dynamisch aura.

Adviesgesprek

Een adviesgesprek in onze showroom inplannen? Dat kan zeker. Maak best een afspraak om zo zeker te zijn van een plaats. 

Proefrit

Waarom nog wachten? Test hem zelf eens uit!

Configureren

Ga creatief te werk en stel hem zelf samen. Daarna kan je de referentie van je configuratie doorsturen naar 1 van onze adviseurs. 

Audi Heremans Audi Q3 Sportback TFSI e kappelle-op-den-bos

Sportieve combinatie

Dynamische combinatie van een elektrische aandrijving en een verbrandingsmotor. De Audi Q3 Sportback TFSI e² biedt u een gecombineerd systeemvermogen van 180 kW (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 1,4 - 1,7 l/100 km; Gecombineerd stroomverbruik¹: 14,6 - 15,9 kWh/100 km; Gecombineerde CO2-uitstoot¹: 33 - 38 g/km) en een koppel van 400 Nm. Dat maakt een topsnelheid mogelijk van 210 km/u en, dankzij de boostfunctie⁴, een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 7,3 seconden. Voor langere afstanden brengt de beproefde reeks verbrandingsmotoren u met gemak tot op uw bestemming.

Audi Heremans Audi Q3 Sportback TFSI e kappelle-op-den-bos backende Sacha Cnockaert

Afgestemd om uw behoeften

Met een volledig opgeladen batterij start de Audi Q3 Sportback TFSI e² altijd in zuiver elektrische modus (EV), en wordt de verbrandingsmotor slechts geactiveerd indien nodig. Wanneer u een bestemming invoert in het navigatiesysteem schakelt het voertuig om op hybride modus. Op basis van een schat aan routegegevens beheert uw Audi de wisselwerking tussen de beide aandrijvingen om zoveel mogelijk ritten in zuiver elektrische modus te kunnen rijden. Via de MMI kunt u kiezen uit extra rijmodi: maak dagelijkse korte ritten in zuiver elektrische modus, of gebruik de verbrandingsmotor als voornaamste krachtbron om batterijlading te sparen voor toekomstig elektrisch rijden (Hold-modus) of om bij te laden (Charge-modus)⁵.

De Audi Q3 Sportback TFSI e interieur stuur Audi Heremans Sacha Cnockaert

Zo sportief kan een SUV zijn

Kracht en nauwkeurigheid – in ieder detail. Het zwarte titanium rooster van het achthoekige Singleframe, de trapeziumvormige luchtinlaten en de expressieve bumpers met platte blade zijn typische kenmerken van het driedimensionale design en verlenen de Audi Q3 Sportback TFSI e¹ een zelfverzekerde en dynamische look. De aanbouwelementen in contrastkleur en de coupéachtige daklijn inclusief dakrandspoiler versterken het sportieve karakter.

SportiefSUV Audi Q3 Plug-In Hybride Sacha Cnockaert Audi Heremans

 

Geniet van de voordelen van een elektrische aandrijving en laad uw Audi Q3 Sportback TFSI e² thuis op met het standaard e-tron-laadsysteem compact via een huishoudelijk of industrieel stopcontact met een maximumlaadvermogen van 3,7 kW⁷.

Meer weten?